-
Gaminimo laikas50min
-
Porcijų skaičius6
-
Peržiūros
Kcal 1 porcijoje (apie 300 g. patiekalo) – 403.48 KCal
Baltymų – 30,77 g.
Angliavandenių – 10,47 g.
Riebalų – 26.03 g
Baltymų – 184.5 g.
Angliavandenių – 62.2 g.
Riebalų – 156.17 g
Ingredientai
Beveik keto lazanija
Žingsniai
Cukinijas supjaustome išilgomis plonomis riekelėmis, pabarstome druska ir paliekame pastovėti, kad išsiskirtų drėgmė. Po to atsiradusią drėgmę nuvalome popieriniu rankšluosčiu.
Faršą apibarstome prieskoniais ir dedame į keptuvę kol šiek tiek gelsvai apskrus, tada supilame pomidorus ir maišant dar patroškiname.
Avokadus sutriname, sumaišome su graikišku jogurtu ir į šią masę dar įmaišome tarkuotą fermentinį sūrį.
Sluoksniuojame lazaniją: 1 sluoksnis cukinijos, tada dedame maždaug pusę apkepinto faršo su pomidorais, o ant viršaus tepame avokado, graikiško jogurto ir sūrio masę, tada dar kartą pakartojame šį eiliškumą, o galiausiai uždedame trečią sluoksnį avokadų, graikiško jogurto ir sūrio masės.
Dedame į orkaitę įkaitintą iki 180 laipsnių ir pakepame lazaniją apie 15-20 min.
Palikite apžvalgą